top of page
  • EP Ramen en Deuren

Waarom het renoveren van uw ramen een goed idee is!

De hoge energieprijzen van dit jaar zullen u vast en zeker niet ontgaan zijn, en de onzekerheid over de marktprijzen lijkt nog wel eventjes te duren. Het is zelfs goed mogelijk dat u al te maken heeft gehad met enorm toegenomen energiefacturen, waardoor u dagelijks op zoek bent naar manieren om deze te kunnen drukken. Gelukkig bestaan er heel wat manieren om uw energiefactuur beter onder controle te krijgen, zowel op korte termijn als in de toekomst, waaronder ook het renoveren van uw ramen. Dat is mogelijk niet het eerste waar u aan heeft gedacht, maar een grondige renovatie van uw ramen kan wel degelijk een wereld van verschil maken voor u en uw portemonnee. Bij EP Ramen en Deuren verzorgen we al jarenlang professionele renovaties van pvc- en aluminiumramen in heel Bissegem en omstreken. In deze blog zetten we kort enkele redenen voor het laten renoveren van uw ramen op een rijtje.


Positieve impact op uw energiefactuur


Zeker in het geval van oudere en/of versleten ramen kan tot wel 40% van de warmte vanuit uw woning via diezelfde ramen naar buiten ontsnappen. Het is dus niet moeilijk om te bedenken hoe een professionele renovatie van uw ramen zal leiden tot een lagere energiefactuur.


Nieuw design, zowel binnen als buiten


Gemiddeld nemen ramen en deuren tot wel 25% van de totale muuroppervlakte van een woonhuis in beslag. Door de ramen te renoveren, kunt u dus direct kiezen voor een nieuwe look en uitstraling van uw woning, zowel qua interieur als exterieur.


Betere inbraakbeveiliging


Over het algemeen zijn oudere en/of versleten ramen ideaal voor inbrekers. Door bij het renoveren van uw ramen ook te kiezen voor opties als inbraakwerend glas, een steviger raamwerk en een veilig slot, zijn u en uw gezin meteen optimaal beschermd tegen inbraak.


Meer weten over de mogelijkheden wat betreft renovatie van uw ramen? Neem dan nu vrijblijvend contact op met EP Ramen en Deuren in Bissegem!

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page