top of page
PVC-Ramen en PVC-Deuren

PVC-RAMEN EN PVC-DEUREN VAN EP RAMEN EN DEUREN:
DE RAMEN EN DEUREN DIE BIJ U PASSEN

Made in Belgium

Pvc-ramen met profielen van Veka: kwaliteit voor het leven

Bij EP Ramen en Deuren bij Kortrijk vertrouwen we voor onze pvc-ramen op de profielen van Veka. Deze betrouwbare fabrikant produceert producten van superieure kwaliteit. En dat merkt u, want uw investering gaat jarenlang mee. 

Pvc-ramen en deuren die geplaatst worden door EP Ramen en Deuren, verliezen niets van hun glans en uitstraling. En minstens even belangrijk: op het gebied van energie-efficiëntie zijn ze simpelweg onklopbaar.

Veka logo

De voordelen van pvc-ramen

Kiezen voor pvc-ramen is een slimme keuze. Pvc-ramen hebben tal van sterke punten. We kiezen standaard voor een vijfkamerprofiel, dat bijzonder goed isoleert en het lawaai buiten houdt. Bovendien zijn onze producten extra versterkt, waardoor ze ongewenst bezoekers maximaal buiten houden.

Daarnaast zijn uw pvc-ramen:

uiterst onderhoudsvriendelijk

strak en modern

tochtvrij

bestand tegen alle weersomstandigheden

verkrijgbaar in tal van kleuren – en dus volledig personaliseerbaar

Anchor 2

De troeven van onze Veka-profielen

Veka-profielen kunt u bestellen in de kleur die u wenst. Zelfs houtimitaties behoren tot de mogelijkheden. Ook aan de afwerking is gedacht. Die wordt uitgevoerd met onderhoudsvriendelijke materialen, volledig in lijn met de stijl van uw ramen. Binnenkasten, gordijnkasten, vensterbanken… U geniet in geen tijd van een prachtig samenhangend geheel.

Daarnaast installeren we met plezier hét neusje van de zalm: de innovatieve Softline-profielen. De gedroomde combinatie van isolatie, stijl en degelijkheid.

Softline 82 MD, VEKA-systeem

Softline 82 MD

Het VEKA-systeem voor de eisen van morgen met innovatieve meerkamerconstructie voor uitstekende thermische isolatie. Drie afdichtingsniveaus houden geluid, kou, vocht en tocht tegen. Het is zeer geschikt voor voor nieuwbouw en renovatie.

Softline 70 MD, VEKA-systeem

Softline 70 MD

Dit VEKA-systeem met een klassieke uitstraling heeft een 5-kamerprofiel en 
sterk isolerende dubbele of driedubbele beglazing. 
Dit raamprofiel is bovendien bijzonder eenvoudig te reinigen en staat garant voor duurzaam gebruik.

Vekaslide 82, VEKA-systeem

Vekaslide 82

Dit hef-schuifdeursysteem voor een persoonlijke inrichting heeft een hoge isolatiewaarde dankzij een beglazingsdikte tot 52 mm en sterk isolerende driedubbele beglazing.
De Vekaslide heeft een klassiek design met elegant afgeronde randen en is rolstoelvriendelijk.

PVC-Ramen en PVC Deuren in West-Vlaanderen

Meer weten over onze pvc-ramen? Vraag snel uw gratis offerte aan!

bottom of page