top of page
ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN in West-Vlaanderen

ALUMINIUM RAMEN VAN EP RAMEN EN DEUREN UIT BISSEGEM (bij Kortrijk):
BELGISCH VAKMANSCHAP VOOR UW HUIS

Made in Belgium

De topkwaliteit van Reynaers

Wie aluminium ramen zegt, denkt automatisch aan Reynaers. Deze Belgische fabrikant van aluminium profielen staat synoniem voor topkwaliteit. Bij EP Ramen en Deuren zijn we erkend installateur van alle Reynaers-producten. 

U geniet dus van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met een doortastende energiescore én een prachtige uitstraling. Kortom, kiezen voor aluminium ramen van EP Ramen en Deuren is de beste keuze voor uw huis – en voor uw budget. Want ook op het gebied van prijs zorgen we voor de mooiste voorwaarden.

Reynaers logo
Reynaers logo

De voordelen van aluminium ramen

Met aluminium ramen kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, schoonheid en duurzaamheid. De thermisch onderbroken profielen die worden geplaatst door EP Ramen en Deuren scheiden de koude en warme kamer van het profiel, waardoor het bijzonder goed isoleert. Die warmte- en geluidsisolatie wordt nog eens versterkt door het driekamerprofiel met dubbele dichting.

Voor de uitvoering hebt u keuze uit maar liefst 400 verschillende kleuren – voor zowel de binnen- als de buitenkant. Bovendien kan de binnenzijde ook afgewerkt worden met MDF of meranti. Dat geldt voor binnenkasten, rolluikbakken én rolluiklintkasten.

Anchor 3

Ramen en deuren 

Reynaers profielen - Masterline 8

Masterline 8

Deze innovatieve raamsystemen van de toekomst brengen het beste van twee werelden samen: een maximum aan daglicht en een uitstekende isolatie. Qua architectuur kunnen (ver)bouwers alle kanten uit: dit aluminium raamsysteem is verkrijgbaar in diverse designvarianten.

Reynaers profielen - SL38

SL 38 CLASSIC

SL 38 is het fijnste raam- en deursysteem in zijn soort. Deze Slim Line omvat ultraslanke profielen, ideaal voor fijn geprofileerde ramen en deuren. De SL 38 is in uiteenlopende stijluitvoeringen beschikbaar en past zowel bij een pastoriestijl als industrieel renovatieproject.

Reynaers profielen - SL 38 HI

SL 38 CLASSIC HI

Dit ultraslanke raam- en deursysteem in verschillende uitvoeringen kenmerkt zich door nog hogere isolatiekwaliteiten dan de SL 38. Dubbele en driedubbele beglazing zijn ook mogelijk.

slim line 38 cubic

SL 38 CUBIC

WhatsApp Image 2024-05-05 at 10.10_edited.jpg

SL 38 FERRO

cs77 Aluminium profiel

CS 77

Een CS 77 raam- en deursysteem past naadloos in alle stijlen van hedendaagse nieuwbouw- en renovatieprojecten en voldoet aan de vereiste energie- en isolatienormen.

Aluminium profiel CS 77 HI

CS 77 HI

Nog beter isoleren in nieuwbouw of renovatie kan met de CS 77 HI, met passende oplossingen voor alle woningtypes.

Schuifdeuren

Reynaers schuifdeur profiel CP 130

CP 130

Het CP 130 schuifdeursysteem leent zich perfect voor grondige renovatieprojecten en hedendaagse woningen, beschikbaar in schuif- en hefschuifsysteem. Ook een uitbreiding met hoekoplossing is mogelijk voor een maximale buitenbeleving.

Reynaers schuifdeur profiel CP 155

CP 155

Dit hoog isolerend schuifdeursysteem is uitermate geschikt voor energiezuinige bouwprojecten. Een toepassing van drievoudige beglazing kan ook.

Reynaers schuifdeur profiel Hi-Finity

Hi-Finity

Een ultraslank design van het minimalistische Hi-Finity schuifraam met een uitstekende isolatiegraad laat een volledige integratie in vloeren en muren toe. Dubbele of drievoudige beglazing, een hoekoplossing en een gemotoriseerd schuifsysteem zijn een optie.

Vouwwand

Reynaers vouwwand profiel CF 77

CF 77

De CF 77 vouwwand is opgebouwd uit 2 tot 8 opzij te schuiven vleugels voor een optimale buitenbeleving, waarbij ook een van de vleugels kan dienstdoen als toegangsdeur. Dit vouwsysteem is beschikbaar in verschillende bodemconfiguraties, een functionele stijl en slim line.

Wilt u meer weten over onze aluminium ramen? Contacteer ons nu voor een gratis offerte!

bottom of page