top of page
  • EP Ramen en Deuren

Dit zijn de troeven van pvc-ramen

Voordelen van pvc

Pvc-ramen zijn alsmaar populairder bij een breed publiek. En dat is allerminst toeval wanneer u de vele voordelen onder de loep neemt die pvc-ramen u bieden. In deze blog zetten we de belangrijkste troeven van pvc-ramen en deuren op een rij. Zo maakt u een weloverwogen en goed geïnformeerde keuze.

pvc ramen

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Pvc is een uiterst duurzaam materiaal dat een zeer lange levensduur garandeert. Het is ook bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het vanzelfsprekend een dankbaar materiaal is voor buitenschrijnwerk. De ramen en deuren kunnen niet rotten en ook insecten kunnen ze niet aanvreten.


Behalve duurzaam zijn pvc-ramen ook zeer onderhoudsvriendelijk. Waar u houten ramen geregeld moet beitsen, volstaat het bij pvc-ramen om ze om de zoveel tijd even te reinigen met een sopje.


Thermische en geluidsisolatie

Met pvc kiest u voor perfect isolerend buitenschrijnwerk dat een uitstekende energie-efficiëntie garandeert. Dat voelt u in uw portemonnee, omdat uw energiefactuur daalt dankzij de goede isolerende werking van de pvc-ramen. Zo wordt warmteverlies tot een strikt minimum gereduceerd. Bovendien zorgen pvc-ramen voor een goede geluidsisolatie, zodat u in huis geen last hebt van externe geluiden.


Veiligheid en uitgebreid aanbod

Dankzij pvc-ramen gaat de inbraakveiligheid van uw huis erop vooruit, omdat de raamprofielen perfect kunnen worden uitgerust met inbraakwerend glas en veiligheidssloten. Bovendien hebt u met pvc ook een uiterst ruim aanbod dat u laat kiezen uit vele soorten, types, kleuren en afwerkingen. Voor elk wat wils!


Een laatste maar daarom niet minder belangrijk voordeel is de milieuvriendelijkheid van pvc-ramen. Voor de productie ervan is minder energie nodig dan bij bijvoorbeeld aluminium ramen. Zo kiest u voor milieuvriendelijke ramen met een lage ecologische voetafdruk.


Vraag meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over pvc-ramen? Neem dan vandaag nog contact op met EP Ramen en Deuren voor een antwoord op al uw vragen! We beantwoorden ze met het grootste plezier.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page